dimecres, 7 de juliol del 2010

La revolució dels medis fins al 2051

Navegant per internet, vaig trobar aquest vídeo que parlava sobre una revolució mediàtica, una cosa molt semblant a la que descrivia jo en anteriors posts.

Realment sona a ficció, però una ficció increïble? Per mi no. Fa uns anys, una cosa com Facebook (que uneix perfils de tot el món) o SecondLive (que recrea la vida com el Sims però Online), una eina per mòbil com FourSquare (que et localitza on ets i als teus amics) o Shazam (que identifica la música que escoltes)... tot això m'hagués semblat ficció. Com ho era el DVD en la època del sistema BETA per veure pel·lícules i escoltant música en vinil.

Us imagineu haver pogut tenir el portàtil més cutre d'avui en dia en la època en la que teníem aquells enormes PC de pantalla verd i negre que funcionaven amb discs de 3 i mig i de 5 i quart? Segurament alguns de vosaltres, els més joves, no sapigueu què son els discs de 5 i quart, o us sonarà com a mi em sonen les targes perforades.

Avui és anecdòtic o graciós, demà pot ser considerat inclús profètic, tot depèn de cap a on es girin les tornes. De moment, la televisió en 3D ja estarà a casa a nostre en un futur immediat, cosa que molts segurament consideraríeu impossible fa un temps, a altres molt possiblement no us sorprengui res.

Tant per uns com per altres aquí us deixo aquest entretingut video, per distreure's però sobretot per tenir un ull posat al que podria arribar a ser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada