dijous, 29 de setembre del 2011

Scarlettjohanssoning

La condició humana ja ho té, tendim a fer escarni de les patinades, com més famós ets més risc tens de ser parodiat o ridiculitzat. Des de sempre que l'home ha tendit a carregar-se els mites i a desmitificar als reis, als deus, al més llestos o als més guapos i a totes aquelles figures que per una situació o l'altre les considerem per sobre nostres. Això mateix li ha passat a Scarlett Johannson (Viquipèdia i IMDB).


Es veu que a mitjans de març del 2011 l'actriu i sex symbol Scarlet Johansson, deuria tenir "calor" i volia ensenyar-ho a algú.

La qüestió ja no és si aquest algú les va penjar, si li van hackejar el mòvil o què... La qüestió que una cosa que per algú menys rellevant no passaria d'un "Zing", per l'actriu li ha suposat el generar una nova moda amb el seu seu no, l'Scarlettjohansonning.


Les fotos en qüestió:




D'aquesta última en Berto Romero () n'ha fet una paròdia:



Personalment prefereixo l'original, perdoneu però #alguhohaviadedir.

Després d'aquesta paròdia no va tardar en sortir-ne més imitadors i imitadores, creant així una moda, el Scarlettjohannsoning. Recerca al google: http://ves.cat/aTkx i el hashtag #scarlettjohannsoning.






El curiós del cas és que la moda ha dut a una web a registrar el domini scarlettjohannsoning.com i crear un espai perquè aquesta gent tingui lloc on exhibir els seus "scarlettjohannsonings".


Però en la societat som així, i així és com ens reflexem en les xarxes socials. No obstant, sempre val la pena que algú es pari a pensar-ho i digui: #nocalia.



FONTS:
La conya de Berto Romero:
La difusió, surten imitadors:
Aprofitant la moda, agafen el domini i donen lloc als imitadors:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada