dimarts, 18 d’octubre del 2011

Google Plus: comentari, complements i jocs

 Facebook , en la seva prepotència, ha vetat tota implicació positiva amb Google+; ja que tenen por de que siguin fuites en una presa de contenció. Si la gent flirteja amb Google saben que perdran el fals concepte de que  Facebook  és únic, i que no existeixen competidors per ell.

En aquest article citen textualment: 
"Concretamente en el punto 11 Facebook indica que “no se debe integrar, enlazar, promocionar, distribuir o redirigir ninguna aplicación hacia ninguna otra plataforma social competente” y su principal plataforma social competente es Google Plus, algo que demuestra claramente el miedo que tiene la compañía a perder la batalla."


Jo, m'he atipat de sobredosis de contingut absurd, porqueria, spam de jocs i aplicacions, gent que no conec de res, confidencialitat més que dubtosa i sobretot sobretot... aquesta incursió en les llibertats de la gent, típiques del programari privatiu i dels mafiosos dels drets d'autor, que tant detesto; així que m'he passat definitivament a Google+.
Al final, segurament, el que busquen és controlar-nos com els demés, però al menys, de moment, no han fet més que donar-te aplicacions i serveis, tant originals i útils com revolucionaris en alguns casos.


Dit això, vull compartir amb vosaltres aquests 3 complements que han acabat de despertar en mi la passió incondicional pel gegant de les dos os.


Una eina brutal com
Google Reader, que em permet seguir tota la actualitat d'Internet amb molt poc temps. El meu indispensable  twitter , on em comunico amb el món a base de piulades (algunes absurdes i altres d'interès). Ambdues fusionades en la xarxa social que més m'agrada i que més còmode m'hi sento: Google+

G+Tweet

Permet integrar el Twitter dins d'una pestanya de Google Plus, per tal de que sense sortir de la interficie de Google puguis piular i manegar la xarxa social sense necessitat de variar constantment d'interficie:
http://crossrider.com/install/529-google-tweet

RSS Share
Lectura de les RSS de Google Reader des de Google Plus, integrant la possibilitat de compartir: https://chrome.google.com/webstore/detail/cngpndgifehgejmkemnmmiknpafnhpec

Reader to Plus
Integra un botó "Share to Plus" al peu de cada entrada en el Google Reader, que et permet compartir des del Google Reader qualsevol publicació al teu Google Plus: https://chrome.google.com/webstore/detail/ellpglpgjfcfppiljfokjoconaheaiff

Alguns jocs per a que no tingueu excusa per a no entrar al
 Google+:



Angry Birds: http://googleplus.com.es/angry-birds-para-google







City Ville: http://googleplus.com.es/cityville-para-google-plus 





Finalment uns consells copiats i enganxats:

Consejos y trucos para Google+ Plus


Silver Bird, una extenció per a Google Chrome que et permet navegat i piular a la vegada, amb un sistema d'alerta sobre les 'mention' molt útil. http://ves.cat/aVe5 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada