dissabte, 19 de maig de 2012

ILUSTRUM

ILUSTRUM, el joc social de col·leccionisme de cromos online.

La idea, inicialment pot semblar fora de lloc o descabellada, però realment aconsegueixen que recuperis aquella vella afició que teniem de petits que era obrir sobres de cromos nous i mirar quants d'aquells eren repetits per a poder-los canviar amb els companys.

Ilustrum va més enllà, et dona un sou de 20 monedes cap amunt (segons les col·leccions que hagis acabat) cada dia que entres. Amb elles et pots comprar, per una moneda una pregunta de trivial; que si respons bé es converteixen en la quantitat de cromos que et trobaràs dins del sobre.

Si repons ràpid i correcte serà una recompensa de 3 cromos, si tardes una mica 2 i finalment si la resposta és correcte però has tardat massa, només un. En cas d'equivocar-te et quedaries sense i podries comprar una nova pregunta per seguir intentant.

Per si això fos poc, hi ha com una esècie de "Mercat de Sant Antoni" on pots canviar cromos amb altres companys, o comprar-los cromos amb part del teu salari dirari.

Hi ha 3 classes de cromos:

  • Els normals, que normalment es venen 5 cromos per una moneda.
  • Els platejats, que normalment es venen per 1 moneda el cromo.
  • Els daurats, que aquests son molt rars i es fan pagar 25 o 30 monedes.
Existeix la figura dels Jokers, son cromos comodí que es poden enganxar a l'album en el lloc d'aquell que no has trobat o no has aconseguit canviar o comprar. Aquest  tipus de cromo només s'aconsegueix pagant amb diners reals o bé a través de promocions eventuals.

Actualment n'hi ha una, si entres invitat per algú que hi jugui (com jo) et regalen un joker al obrir-te una conta a través d'un enllaç específic. Com aquest: Apunta't a ilustrum!

Espero que ens veiem per allà! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada